Organizacije transporta

Untitled-1

Organizacije transporta

K&M International Vam pruža usluge u organizaciji avio transporta, kamionskog transporta i brodskog transporta.

Avio transport je najbrži način otpreme-dopreme robe i u saradnjim sa svim avio kompanijama u mogućnosti smo da Vam ponudimo najbrži i najpovoljniji servis kako u slanju tako i organizaciji transporta ka Srbiji. Pored toga ispoštovaćemo svaki temperaturni i adr režim koji pošiljka zahteva i dati Vam najbolju cenu.

Naglasili bi smo Vam da je naša kompanija prva firma u Srbiji koja je organizovala izvoz voća u UAE preko avio kompanije Turkih Airlines te smo i u ovoj vrsti transporta stekli praksu.

 

K&M je dugogodišnji autorizovani agenti avio kompanija

LUFTHANSA, AIR SERBIA, SWISS, AIR FRANCE, TURKISH AIRLINES, QATAR AIRWAYS, AEROFLOT, ALITALIA, MONTENEGRO AIRLINES, LOT,AIR CANADA, PEGASUS AIRWAYS, CHINA AIRLINES i partner kurirskih kompanija DHL,Fedex,TNT i UPS express što nam omogućava da imamo najpovoljnije cene I garantovanu sigurnost za Vašu robu.
 

Kamionski transport

Što se tiče kamionskog transporta imamo odličnu saradnju sa domaćim i stranim transportnim kompanijama koje u svakom trenutku imaju svoja vozila u celoj Evropi i Aziji što omogućava najbržu isporuku i povoljne cene.
 

Brodski transport

U saradnji sa renomiranim kompanijama CMA-CGM, MSC, Express see i dugim brodskim kompanijama imamo odlične cene za transport robe kontejnerima u izvozu i u uvozu.
 

Zbirni transport kontejnerima iz Kine

Ponudićemo Vam i zbirni transport kontejnerima iz Kine gde u saradnji sa njihovim agentima imam konkurentne cene.