by pexels.com

Pružamo usluge svih vrsta uvoznih i izvoznih carinjenja robe.

Carinjenja vršimo na svim carinskim ispostavama u Beogradu, a preko naših sušpeditera i na svim graničnim prelazima. Pored usluga carinjenja vršimo i transport robe.

Autorizovan smo agent avio kompanija AIR FRANCE, LUFTHANSA, AIR SERBIA, SWISS, TURKISH AIRLINES, QATAR AIRWAYS, AEROFLOT, ALITALIA, MONTENEGRO AIRLINES, LOT, AIR CANADA, PEGASUS AIRWAYS, CHINA AIRLINES.

Partner smo kurirskih kompanija DHL, Fedex, TNT i UPS express, što garantuje najviši kvalitet u organizaciji avio prevoza i najpovoljnije avio tarife. Pružamo i servis „door to door”, usluge pakovanja robe i skladištenja robe u komercijlnom i carinskom skladištu.

U drumskom prevozu K&M international je u mogućnosti da Vam ponudi pored solo utovara - prevoza samo Vaše robe i zbirni transport robe na svim destinacijama. Ukoliko iziskujete hitnu dostavu u bilo koje vreme slobodno nas kontaktirajte.

Brodsko-kontejnerski transport vršimo u saradnji sa najvećim brodskim firmama CGA-CGM, MCS, po najpovoljim cenama i sa najkraćim vremenskim intervalima dostave.

Lider smo u diplomatskom servisu u Srbiji. Ovaj servis smo razvijali od prvog dana osnivanja naše kompanije, a potvrda našeg liderstva je saradnja sa velikim brojem Ambasada, diplomatskim predstavništvima i njihovim kulturnim centrima.

Lider smo i u servisu logistike za bankarski sektor gde pružamo usluge u organizaciji izvoza-uvoza novca, platnih kartica kao i posredovanje u spoljotrgovinskom poslovanju.

Imamo odličnu saradnja sa carinskim organima, svim Ministarstvima, inspekcijskim sluzbama, drzavnim Agencijama koje garantuju najviši kvalitet naših usluga. Kao finalni proizvod,K&M international Vam može ponuditi kompletnu podršku oko uvoza i izvoza Vaših roba, konsultantske usluge i prevashodno podršku svih zaposlenih u K&M international-u. Mi Vam ne dajemo samo jednog čoveka za logistiku, mi smo svi tu za Vas.

Ne trošite vreme na nesto što mi možemo brže i bolje da Vam završimo!

by pexels.com

Lokacije

Carinjenja vršimo na svim carinskim ispostavama u Beogradu, a preko naših sušpeditera i na svim graničnim prelazima.